Suomen Piipputukku Oy
Kategoria

Turbowent vedonparantajat

Vedonparantajat parantavat painovoimaisen ilmanvaihdon vetoa käyttäen tuulta hyödykseen. Turbowent-vedonparantajissa turbiini pyörii aina samansuuntaisesti riippumatta tuulen suunnasta tai nopeudesta.

Turbowent vedonparantaja on jo pitkään ollut markkinoilla ympäri eurooppaa ja hyväksi todettu ja toimiva ratkaisu parantamaan tehokkaasti savu ja ilma hormien veto ongelmia, sekä estää hormia kääntymästä toimimaan väärinpäin.

Turbowent on valmistettu säät kestävästä kiiltävästä rst teräksestä. On siis ikuinen rankemmassakin ilmastossa. Laadusta tinkimättä kaikki mallit kiiltävä RST. Laakerointi teflonpinnotteinen kuulalaakeri.

Avattava mekanismi kuuluu vakiona kaikkiin malleihin 100mm- 250mm kokoluokkiin.

Ei suositella alle 3,5 metristen kiuaspiippujen vedonparantamiseen.

Aurinkokenno-Turbowent

369,00  sis. ALV 24%

Hybridiaurinkokenno Turbowent-Vedonparantaja, joka toimii kahdella tavalla. Kun tuuli puhaltaa tarpeeksi voimakkaasti

Aurinkokenno-Turbowent

Hybridiaurinkokenno Turbowent-Vedonparantaja, joka toimii kahdella tavalla. Kun tuuli puhaltaa tarpeeksi voimakkaasti tuottaen tarvittavan tehokkuuden, Turbowent toimii aivan kuten tavallinen tuulen mukaan pyörivä vedonparantaja.Kun tuulen nopeus ei ole riittävän voimakas, mutta aurinko paistaa, sähkömoottori kiihdyttää turbiinia. Tämä johtuu siitä, että täysin uusi hybridiaurinkokenno Turbowent on aurinkopaneelilla varustettu hybridivedonparantaja, joka toimii tuulettomina, mutta aurinkoisina päivinä. Aurinkopaneeli kehittää energiaa, jota moottori käyttää vedonparantajan pyörittämiseen. Hybridiaurinkokenno Turbowent asennetaan savupiipun päälle eikä asennukseen tarvita sähkökaapeleita, joten paneelin tarkka asentaminen aurinkoa kohti ei vaadi mitään työkaluja.

369,00  sis. ALV 24%

Läpivientiputki, sadekansi ja myrskykaulus

99,00 129,00  sis. ALV 24%

Piipunhatun läpivientiputki vedonparantajalle

Läpivientiputki, sadekansi ja myrskykaulus

Piipunhatun läpivientiputki vedonparantajalle

99,00 129,00  sis. ALV 24%

Tulipan-vedonparantaja

155,00 240,00  sis. ALV 24%

KUVAUS Turbowent Tulipan -vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa.

Tulipan-vedonparantaja

KUVAUS Turbowent Tulipan -vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen voimakkuudesta tai suunnasta. Se asennetaan painovoimaan perustuvan savupiipun hormin päälle. Kopan rakenne mahdollistaa sen asentamisen savupiippukanaviin, jotka ovat hyvin lähellä toisiaan. Patentoitu pakkoasennusmetodi mahdollistaa vedonparantajan asentamisen ilman mitään lisätyökaluja. Enimmäislämpötila käytössä: 150 [°C] Pyörivä yksikkö: korkeita lämpötiloja kestävään öljyyn upotettu kuulalaakerijärjestelmä TARKOITUS – kun savupiipun kanava-aukon kohdalla on tuulen vaihteluita, jotka aiheutuvat sen huonosta sijainnista – kun maasto on huono ja aiheuttaa usein voimakkaita tuulia – kun savupiippu ei vedä tai vetää huonosti – luontaisen (PAINOVOIMAINEN)tuuletuksen parantamiseksi.

155,00 240,00  sis. ALV 24%

Turbowent 150-300mm

160,00 429,99  sis. ALV 24%

Turbowent -vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii

Turbowent 150-300mm

Turbowent -vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen voimakkuudesta tai suunnasta. Se asennetaan painovoimaan perustuvan savupiipun hormin päälle.. Enimmäislämpötila käytössä: 150 [°C] Pyörivä yksikkö: korkeita lämpötiloja kestävään öljyyn upotettu kuulalaakerijärjestelmä TARKOITUS - kun savupiipun kanava-aukon kohdalla on tuulen vaihteluita, jotka aiheutuvat sen huonosta sijainnista - kun maasto on huono ja aiheuttaa usein voimakkaita tuulia - kun savupiippu ei vedä tai vetää huonosti - luontaisen (PAINOVOIMAISEN) tuuletuksen parantamiseksi.

160,00 429,99  sis. ALV 24%

Turbowent 400mm

600,00 700,00  sis. ALV 24%

Turbowent-vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii aina

Turbowent 400mm

Turbowent-vedonparantaja käyttää dynaamisesti tuulen voimaa kasvattamaan savupiipun vetoa. Turbiini pyörii aina samaan suuntaan riippumatta tuulen voimakkuudesta tai suunnasta. Laite asennetaan teollisen tuuletuksen kattoasennuksiin tai luontaisten (painovoimalla toimivien) tuuletuskanavien asennuksiin. Enimmäislämpötila käytössä: 150 [°C] Pyörivä yksikkö: rasvatut kuulalaakerit. Ruuvi/mutterikiinnitys. TARKOITUS – kun savupiipun kanava-aukon kohdalla on tuulen vaihteluita, jotka aiheutuvat sen huonosta sijainnista – kun maasto on huono ja aiheuttaa usein voimakkaita tuulia – kun savupiippu ei vedä tai vetää huonosti – luontaisen (painovoima)tuuletuksen parantamiseksi.

600,00 700,00  sis. ALV 24%

Turbowent 500mm

660,00 800,00  sis. ALV 24%

Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen piipputukku@gmail.com tai soittamalla  +358 400 502 502.

Turbowent 500mm

Tilaukset sähköpostitse osoitteeseen piipputukku@gmail.com tai soittamalla  +358 400 502 502.

660,00 800,00  sis. ALV 24%