Aurinkokenno-Turbowent

369,00

Hybridiaurinkokenno Turbowent-Vedonparantaja, joka toimii kahdella tavalla. Kun tuuli puhaltaa tarpeeksi voimakkaasti tuottaen tarvittavan tehokkuuden, Turbowent toimii aivan kuten tavallinen tuulen mukaan pyörivä vedonparantaja.
Kun tuulen nopeus ei ole riittävän voimakas, mutta aurinko paistaa, sähkömoottori kiihdyttää turbiinia. Tämä johtuu siitä, että täysin uusi hybridiaurinkokenno Turbowent on aurinkopaneelilla varustettu hybridivedonparantaja, joka toimii tuulettomina, mutta aurinkoisina päivinä.

Aurinkopaneeli kehittää energiaa, jota moottori käyttää vedonparantajan pyörittämiseen. Hybridiaurinkokenno Turbowent asennetaan savupiipun päälle eikä asennukseen tarvita sähkökaapeleita, joten paneelin tarkka asentaminen aurinkoa kohti ei vaadi mitään työkaluja.

Poista

Kuvaus

Hybri­di­au­rin­ko­kenno Tur­bowent-Vedon­pa­rantaja, joka toimii kah­della tavalla. Kun tuuli puhaltaa tar­peeksi voi­mak­kaasti tuottaen tar­vit­tavan tehok­kuuden, Tur­bowent toimii aivan kuten taval­linen tuulen mukaan pyörivä vedonparantaja.
Kun tuulen nopeus ei ole riit­tävän voi­makas, mutta aurinko paistaa, säh­kö­moottori kiih­dyttää tur­biinia. Tämä johtuu siitä, että täysin uusi hybri­di­au­rin­ko­kenno Tur­bowent on aurin­ko­pa­nee­lilla varus­tettu hybri­di­ve­don­pa­rantaja, joka toimii tuu­let­tomina, mutta aurin­koisina päivinä.

Aurin­ko­pa­neeli kehittää energiaa, jota moottori käyttää vedon­pa­ran­tajan pyö­rit­tä­miseen. Hybri­di­au­rin­ko­kenno Tur­bowent asen­netaan savu­piipun päälle eikä asen­nukseen tarvita säh­kö­kaa­pe­leita, joten paneelin tarkka asen­ta­minen aurinkoa kohti ei vaadi mitään työkaluja.

Tek­niset tiedot:

Mallit: Hybri­di­au­rin­ko­kenno Turbowent Hybri­di­au­rin­ko­kenno Tur­bowent Tulipan
Tuloaukon hal­kaisija: 150 mm 150 mm
Käy­tetty maksimiteho: 10 (W) 5 (W)
Maks. ilma­virtaus: 230 (m3 /​h) 256 (m3 /​h)
Asen­nus­versio: Aluslevy/​putki Aluslevy/​putki
  • Kuu­la­laa­ke­rointi
  • Mate­ri­aalit: Alusta: kro­mi­nik­ke­lilevy 1.4301 tai kro­mi­nikkeli jau­he­pin­noi­tettu Tur­biini: alumiini

HINTA: 369,00 € (sis alv 24%)

Lisätiedot

Malli

Hybridiaurinkokenno Turbowent, Hybridiaurinkokenno Turbowent Tulipan

Asennusversio

Putkimalli, Lattamalli

Soita 040 035 7357